Hosting/domeinregistratie

Terug naar Producten

Hosting/domeinregistratie

Om een website aan de wereld te kunnen tonen heeft u naast het ontwerp en het bouwen van de website ook ruimte nodig waar de website geplaatst wordt. Deze ruimte wordt in het Engels 'hosting' genoemd. 

Daarnaast moet ook bekend gemaakt worden met welke domeinnaam uw website gevonden kan worden. Deze naam wordt dan aan het hosting pakket gekoppeld en zo wordt uw website bereikbaar voor miljoenen bezoekers. 

Cox IT Producties besteedt hosting en domeinnaam registratie uit aan PCextreme.
Bij de realisatie van uw website zullen wij het registratieproces kosteloos begeleiden.

Over PCextreme

PCextreme is begin 2004 gestart als scherpst geprijsde "internet service provider" van Nederland. Sinds hun toetreden tot de markt zijn veel providers de door hun gezette trend gevolgd. Tot op de dag van vandaag is PCextreme echter nog steeds een van de scherpst geprijsde providers. Het slimme inkoopbeleid, een team met uitgebreide technische kennis en automatisering liggen hieraan ten grondslag.
 
PCextreme is een sterk groeiend bedrijf maar is in staat de goede kwaliteit van haar producten en diensten te blijven garanderen. Er wordt veel geïnvesteerd in moderne en snelle apparatuur en een goede ondersteuning van haar klanten.
 
Print Stuur link Twitter LinkedIn
© 2018 Copyright Cox IT Producties, all rights reserved, contact us at info@coxitproducties.nl