Webdesign

Terug naar Producten

Design

Het design van de website is natuurlijk belangrijk. Het bepaalt het on-line gezicht van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk een uniek ontwerp te hebben. Dit is precies de kracht van de opzet die wij hanteren: elk uniek ontwerp kan gerealiseerd worden, waarbij u zelf de website kunt beheren.

Het ontwerp van een website kan onderdeel uitmaken van een algeheel te ontwikkelen huisstijl. Als de opdracht is een huisstijl te ontwikkelen, dan besteden wij dit graag uit aan een van onze partners. Als het enkel het ontwerp van een website betreft, dan geven wij de keus aan u. Daarbij is het beschikbare budget vaak de doorslaggevende factor om het ontwerp van de website al dan niet uit te besteden.

Voor uitbesteden van het ontwerp van de website of huisstijl werken wij samen met Onemanshow of creative minds and projects.

Werkwijze

Voor we aan de slag gaan is het belangrijk te weten wat u wilt, waar uw website voor gebruikt wordt, uw doelgroep, aard van de producten, de branche, uw concurrentie, etc. Deze informatie zullen wij in een gesprek met u en onderzoek op internet achterhalen. Ook heeft u wellicht voorkeur voor bepaalde technieken of elementen die u elders gezien heeft.
 
Met deze informatie zullen wij bundelen en gebruiken om tot een ontwerp te komen. Wij zullen, afhankelijk van het budget, een aantal voorstellen doen. Deze zullen wij aan u ter toetsing voorleggen alvorens het uiteindelijke ontwerp definitief uit te werken.
 
Het definitieve ontwerp wordt ook aan u gepresenteerd ter toetsing. Na overeenstemming van het ontwerp zullen wij overgaan op de realisatie van uw website, winkel of platform. 
Uiteraard kan het voorkomen dat tijdens de ontwikkeling inzichten wijzigen die aanpassingen van het ontwerp tot gevolg hebben. In dat geval zal beoordeeld worden of dit consequenties heeft voor een afgesproken prijs.
 
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
Print Stuur link Twitter LinkedIn
© 2018 Copyright Cox IT Producties, all rights reserved, contact us at info@coxitproducties.nl