Platforms

Terug naar Producten

Platforms

eSphere GLOW
eSphere GLOW
Wij leveren platforms aan U-Approach. Deze platforms worden gebruikt bij evenementen en open innovatie projecten. Zo hebben wij voor het STRP Festival, GLOW Eindhoven, Folkwoods, Graphic Design Festival Breda en November Music in Den Bosch meegewerkt aan de ontwikkeling van de eSphere. Daarbij kunnen bezoekers op het festival direct hun mening geven in de vorm van hartjes en keywords, kunnen zij direct op Facebook en Twitter hun waardering delen. Dit levert, per kunstwerk en voor het hele festival, een gezamenlijk beeld op.
 
Onze platforms bevatten, naast een CMS, applicaties als een ‘profiel maker’, een ‘recommender’ die aanbevelingen doet, een ‘programma maker’ om je bezoek te plannen, de mogelijkheid om vriendjes uit te nodigen en met ze te linken, een mobiele website die je vertelt wat ze doen, wat jij nog wilde zien en waar je vriendjes het laatst hun feedback op kunstwerken hebben gegeven.
Voor festivals is het uitermate gemakkelijk om eigen evenementen in te voeren. Er is ook een koppeling ontwikkeld waardoor de website van een evenement direct gekoppeld kan worden aan de eSphere. 
 
Uniek aan ons platform is de integratie met Near Field Communication, de opvolger van RFID die door Google in hun meest recente smart phone is gebruikt. Bezoekers kunnen hun profiel koppelen aan die chip en vervolgens met één klik inlogggen op touch screens om direct hun mening te geven. Onze mobiele websites werken ook met QR codes.


QR - NFC - Smart phone - Touch screen

Ons platform maakt het ook mogelijk om tijdens het festival real-time inzicht te krijgen in de activiteiten van de bezoekers. Zo worden activiteiten op een groot scherm getoond en wordt door de bezoekers een enorme tag cloud samengesteld waarmee een beeld geschetst wordt van wat men van het festival vindt.

Neem een kijkje in ons portfolio om bestaande platforms te bekijken.
Print Stuur link Twitter LinkedIn
© 2018 Copyright Cox IT Producties, all rights reserved, contact us at info@coxitproducties.nl