Websites

Terug naar Producten

Websites

Uw website is de receptie van uw bedrijf. De eerste plek waar veel mensen tegenwoordig gaan zoeken is Google. Daarmee komt uw website voor iedereen binnen handbereik. En op het internet kunt u iedereen de hele dag welkom heten!  
 
Dat is een van de uitgangspunten waarmee wij werken. Uw website moet uw klant welkom heten, uw karakter overbrengen en het voor uw (potentiële) klant makkelijk maken zich thuis te voelen bij uw aanbod. Dit houdt in de eerste plaats in dat we samen helder in beeld brengen wie u verwacht, wie bij u welkom is en wie u het liefste bedient.
 
Bij die mensen, bij hun interesse, moet het ontwerp van uw website aansluiten. Hiervoor werken wij samen met een aantal ontwerpbureau's. Zij zijn gespecialiseerd in webdesign en houden rekening met uw wensen en kijken naar uw doelgroep. Hieruit volgt een ontwerp van uw website, gecombineerd met een voorstel van navigatie. De navigatie binnen uw website is een niet te onderschatten aspect van de leesbaarheid van uw website.
 
Daarnaast speelt nog mee of uw website vaak van nieuwe inhoud voorzien moet worden. U kunt er voor kiezen om updates bij ons neer te leggen, maar u kunt ook kiezen voor ons Content Management Systeem waarmee u zelf eenvoudig uw website kunt beheren.
 
Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.
Of neem een kijkje in ons portfolio.

Mobiele websites

De markt voor mobiele websites en apps groeit enorm hard. Wij streven ernaar websites zo in te richten dat deze ook op een smart phone goed leesbaar zijn. Wij leveren ook mobiele websites die aanvoelen als een app.
 
Het voordeel van een mobiele website (t.o.v. een app) is dat een website platformonafhankelijk is. Voor een iPhone moet een andere app ontwikkeld worden dan voor android. Een mobiele website werkt op beide.
Bent u wel sterk geïnteresseerd in een app, dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. 
Print Stuur link Twitter LinkedIn
© 2018 Copyright Cox IT Producties, all rights reserved, contact us at info@coxitproducties.nl