Onze producten

Producten

Hieronder vindt u onze producten. Onze 'core business' bestaat uit het realiseren van websites, webwinkels en platforms. Daarnaast leveren wij aanvullende diensten. Lees hier meer over onze producten.
 
Voor een kijkje in ons portfolio kunt u hier terecht.

Websites

Wilt u een website? Een website die precies aansluit bij uw wensen en die van uw klanten? Dan bent u bij Cox IT Producties aan het juiste adres. Websites worden op maat voor u gemaakt, met een uniek ontwerp en de mogelijkheden die u wenst.

Webwinkels

Wij realiseren webwinkels die aansluiten bij de hedendaagse standaard en voorzien zijn van de nodige koppelingen met diverse betaalsystemen zoals iDEAL en Paypal. In ons systeem kunt u eenvoudig uw artikelen en aanbiedingen beheren. bestellingen worden overzichtelijk weergegeven en kunnen volledig worden beheerd en gevolgd. Het design van uw webwinkel is uniek en wordt op maat voor u gemaakt. Hier vindt u alles over de mogelijkheden van onze webwinkels.

Platforms

Cox IT Producties is de leverancier van platforms voor U-Approach. Deze platforms integreren de meest bekende social media en leveren voor ieder toepassing een unieke en gezamenlijke ervaring. In 2010 was ons platform op het STRP Festival een wereldprimeur om bezoekers feedback op kunstwerken te laten geven en samen de beleving van het STRP Festival in beeld te brengen. Naast festival-toepassingen wordt ons platform ook ontwikkeld voor evenementen en innovatie trajecten.

CMS

Met ons content management systeem kunnen al uw wensen gerealiseerd worden. Ons CMS draagt de naam IPS: Internet Publicatie Systeem. IPS is modulair opgebouwd en kent modules voor o.a. webwinkel, pagina's, portfolio/fotoalbum, forum, gastenboek en mailings. Verschillende gebruikers kunnen diverse rechten toegekend worden. Het beheer van uw website is uiterst eenvoudig met IPS.

Webdesign

Het ontwerp van uw website kunnen wij zelf verzorgen; als u dat liever hebt, besteden wij het uit. Indien u zelf een ontwerp heeft, een ontwerper in de arm heeft genomen of ontwerpbureau bent, werken wij dit ontwerp graag uit tot een website die volledig aan uw wensen voldoet.

Hosting/domeinregistratie

Bij een website hoort een domein en een hostingpakket. Wij begeleiden u kosteloos in het aanvragen van een domeinnaam en hostingpakket als u door ons uw website laat maken.

Print Stuur link Twitter LinkedIn
© 2018 Copyright Cox IT Producties, all rights reserved, contact us at info@coxitproducties.nl